Trouwen in Stijl

dé trouwbeurs van Friesland

Praktische Informatie

Hieronder vind je alle praktische informatie over Trouwen in Stijl op 13 oktober 2024. Dit is jouw gids voor alles wat je moet weten om het meeste uit je bezoek te halen. Van tijden en locaties tot tips voor parkeren en hoe je het meeste uit je dag kunt halen – hier vind je alles om jouw ervaring soepel en onvergetelijk te maken. 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Locatie

Trouwen in Stijl vindt plaats in het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden. Het adres is Heliconweg 42, 8914 AT in Leeuwarden.

Tickets

Tickets koop je online via onderstaand knop of aan de deur (betaling met de pin)

Openingstijden

Trouwen in Stijl is zondag 13 oktober 2024. Je bent van harte welkom tussen 10:00 uur en 17:00 uur

Parkeren

Rondom het Westcord WTC Hotel zijn ruim voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein of bus naar Leeuwarden? Vanaf het busstation neem je streekbus 71 of 97, die vlakbij het hotel stopt (Heliconweg). Lopend ben je ongeveer 15 minuten onderweg.

Programma

Tijdens Trouwen in Stijl presenteren wij een prachtig programma aan activiteiten en modeshows

horeca

Tijdens Trouwen in Stijl kun je genieten van een lekkere kop koffie en een goede lunch. Daarnaast zijn er ondernemers die hapjes en zoetigheid aanbieden.

Kinderen

Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom op Trouwen in Stijl, juist hartstikke leuk! Kinderen t/m 12 jaar mogen zelfs gratis naar binnen. 

Pin only

Tijdens Trouwen in Stijl kan alleen met pin betaald worden. Dit geldt voor de verkoop van tickets aan de deur en voor alle aanwezige horeca. 

13 oktober 2024, Trouwen in Stijl

Mis het niet